På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.fredag 12 januari 2018

Välkomna till vårterminen 2018

God fortsättning, hoppas ni har haft en bra julledighet och start på nya året.
Denna veckan har vi mjukstartat lite. Det kan behövas så här i början när alla rutiner sätter igång. Barnen har fått mycket tid till fri lek och det är väl det som de saknat allra mest över jullovet.

Vi är så glada att vår nya lärare Nathalie äntligen har börjat hos oss och nu är också Jenny tillbaka i klassen. Det har börjat en ny elev i klassen som heter Kamal och vi hälsar honom hjärtligt välkommen till oss. 

Det har varit en kort vecka men vi har hunnit med följande:

På idrotten fick barnen test på lite olika bollsporter, handboll, fotboll, amerikansk fotboll och tennis.

Vi har plockat fram datorer/Ipad och spelat språk- och matematikspel. För att repetera och friska upp minnet inför den nya terminen. 

Barnen gjorde selfie på bilden där de fick presentera sig själva under olika rubriker som tex mitt favoritdjur, min familj osv...
Dessa hänger nu ovanför barnens platser i hallen, ta gärna en titt!

Fredagen ägnade vi oss åt att prata om nyår. Barnen fick tänka ut sitt egna nyårslöfte som de sen skrev ner med hjälp av datorn. Tillsammans skapade vi härligt färgglada nyårsraketer med hjälp av målarfärg och toalettrullar.
Vi ser fram emot en ny termin med nya utmaningar och glädjestunder. 
/ Fredrik, Nathalie & Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.