På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 15 december 2017

Vecka 50


Hej alla föräldrar!


Nu är det bara en vecka kvar till vi går på jullov. Det ska bli skönt med lite ledighet. Hoppas att vi får lite snö och härligt vinterväder.

I måndags gick vi till St Mikaels kyrkan på Lindeborg och tittade på deras JULSPEL. Barnen tycket att det var spännande.







Nu är det dags för årets sista blogginlägg. Denna vecka började vi med att avsluta vårt Alfred Nobel arbete. Barnen fick vara ”uppfinnare”. De skulle tänka på en uppfinning som skulle göra gott för människorna i världen. Vilka idéer de kom på, allt ifrån en matmaskin till ett piller som skulle hjälpa människan att må bättre. Be barnen berätta vad de uppfann….

På Luciadagen lyssnade vi på skolans stora Luciatåg. De kom och ”lussade” för oss i vår sal. Samtidigt fikade vi på Lussebullar, pepparkakor och julmust. Så mysigt! Lite ljus behöv under denna mörka årstid.


Så kom Lucia och "lussade" för oss.




Nästa vecka har vi planerat lite olika julpyssel.

OBS!!!!!!

Nästa vecka är det ingen vanlig idrott, då Erik ska dansa juldanser med barnen. Så det behövs inget ombyte.

INFORMATIONS !

Julavslutning är på fredagen det 22/12. Barnen börjar som vanligt,8:10 i klassrummet. Sedan går vi tillsammans till idrottshallen kl,8:30. Efter att vi har fått höra mellanstadiet körsång, går vi tillbaka till klassrummet och sjunger ett par vinter-och julsånger. Därefter önskar vi varandra ett bra jullov.
Ni föräldrar är välkomna att delta. Sittplatserna i idrottshallen är reserverat till eleverna så föräldrar får ta plats längst bak eller vid sidorna.

SKOLAN BÖRJAR ÅTERIGEN  DEN 2018-01-10   









TREVLIG HELG!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.