På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.fredag 9 september 2016

Vecka 36


Denna veckan har vi arbetat med bokstäverna L och E. Barnen har tränat på hur bokstäverna ser ut, hur de skrivs och hur de låter. 

ASL-lektionen läste vi boken "Jag är ledsen", den handlar om en pojke som berättar om olika saker som gör honom ledsen. Vi pratade även om att man ibland kan göra någon ledsen. Barnen i klassen fick sen själva berätta vad som gör dem ledsna och skriva om detta på datorn. Nu när vi precis har börjat med ASL handlar det om att lära känna datorn och bli bekant med arbetssättet. Barnen verkar alla tycka det är roligt att skriva på dator vilket är väldigt positivt.


På matten har vi arbetat med siffror och antal, 1-10. Vi har tittat på hur man kan skriva samma antal men på olika sätt. 

Idrotten startade denna veckan. Det var super nöjda barn som kom tillbaka från idrotten, de hade lekt bananpjätt och lite andra lekar. 

Varje vecka hinner vi med lite musik och dans. Vi sjunger allt från alfabetssånger till gamla Mora träsk favoriter. 


Denna helgen, 9-10 september är det "Löss- helg". Var vänliga att kolla igenom era barns hår. Kollar vi alla samtidigt kan vi minimera risken för spridning.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.