På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.fredag 1 april 2016

Vecka 13

Vi har haft en bra vecka tillsammans i förskoleklass. Barnen började med att rita och berätta om sitt påsklov. Brandlarmet gick en morgon så vi fick alla utrymma skolan. Barnen var jätte duktiga. Tur det bara var falsklarm.

Klassen har satt upp ett gemensamt mål. "Vi ska lära oss att knyta våra egna skor". Hela veckan har vi knytit, knytit och knytit....
Fantastiskt roligt att se alla engagerade barn som kämpar på med skosnöret.

Vi har haft besök av "flourtanten" från tandläkaren. De visade hur vi borstar tänderna rätt och påminde barnen om att föräldrar måste hjälpa till med tandborstningen.

Den 1 april skojade vi lärare med barnen. När vi gick igenom dagens schema på morgonen så hade vi tagit bort lunchen. Det blev ingen lunch pga att mattanterna glömt köpa mat. Barnen tyckte det var helt okej. De till och med tyckte att vi skulle ha fruktstund istället.
När det blev lunchtid samlade vi barnen och sa "april, april!!" Vi lyckades lura ALLA barn. Men hämnden brukar vara ljuv :-).

Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.