På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.fredag 18 december 2015

Snart är det jul...

Det är inte många dagar kvar av terminen så vi gör mest viktiga saker som myser, leker och pysslar.

All beröm och beundran till våra fina barn som gjorde ett fantastisk jobb på Malmö Live. Vi pedagoger kan inte vara stoltare över barnen. Förhoppningsvis är detta ett härligt minne för barnen att bära med sig. Ni är grymma på att sjunga!
Barnen var duktiga på att vänta för visst är det mycket väntan för artister innan show. Att göra skuggfigurer är alltid roligt.
Dags för genrep. Visst blev man trött i benen men barnen kämpade på.
Och så var det äntligen dags...

På tisdag den 22 december är det julavslutning på skolan. Vi börjar som vanligt denna dagen kl.8.10 och samlas i klassrummet. Sen kl.8.30 går vi bort till idrottshallen där skolans gemensamma avslutning äger rum. Föräldrar är välkomna att delta på julavslutningen men i idrottshallen får ni ta plats längst bak då stolarna är reserverade för skolbarnen. Efter avslutningen i idrottshallen går vi tillbaka till klassrummet för en egen liten avslutning. Vi önskar barnen god jul och avslutar med fika. Skoldagen beräknar vara slut ca kl.10. Fritids har därefter öppet som vanligt.

Vårterminen 2016 börjar måndagen den 11 januari kl.8.10.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI ER ALLA!
TACK FÖR DENNA TERMINEN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.