På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.måndag 30 november 2015

Vecka 48

Hej!
Barnen tyckte att Alfons såg lite ensam ut och behövde en flickkompis. Självklart ville vi rita i par och fortsätta träna samarbete. Det blev många fina bilder på Milla.
Vi har läst sagan om Lilla Plus. En rolig berättelse där barnen får möta addition/plus och likamedtecken. På ASL tog vi in matte och skrev egna mattesagor.
Slutet på veckan ägnade vi oss åt pyssel. Vi gjorde adventskalendertomtar så vi kan ha koll på hur många dagar det är kvar till jul.

Vi dekorerade egna julkulor som ska bli till klassens kalender. Dessa julkulor ska hängas upp i vår egentillverkade julgran, en varje dag ända fram till jul. På baksidan av kulorna finns en aktivitet eller fråga som klassen ska lösa tillsammans. Det krävs många händer för att få fram en hel julgran. 
Fredagen avslutade vi med "Hjärtburken". Fråga gärna era barn hur den fungerar :-). Det var i alla fall mycket uppskattat.Nu på fredag den 4 december ska vi till St Mikaels kyrka här på Lindeborgsskolan och titta på julkrubban. 

Viktigt!
Den 15 december är det dags för vår efterlängtade konsert på Malmö Live. Alla barn åker gemensamt till Malmö Live tillsammans med oss personal. Vi vill därför att alla barn stannar kvar efter skolan. För att sen bli hämtad av er föräldrar efter konserten inne på Malmö Live. Det kommer bli en lång dag för barnen så ni som har möjlighet får gärna lämna barnen lite senare denna dag.
Alla barn får 4 biljetter till sin familj. Vi vill gärna att alla biljetter används så ni som inte har behov av 4 biljetter kan väl meddela oss detta. Våra elever kommer stå på scen så de behöver ingen biljett men tänk på att alla även små barn behöver en egen biljett.

Vi önskar er alla en bra vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.