På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 6 november 2015

V.45

Hoppas alla hade ett bra höstlov förra veckan. Det känns redan länge sedan och vi har hunnit med en hel vecka i skolan. 

Denna veckan har bjudit på riktigt höstväder och idag var det riktigt vått hela dagen. Kolla över så barnen har regnkläder i skolan och gärna extra strumpor och byxor i sin låda.

Vi sjunger, sjunger och sjunger. Det är många låtar att träna in inför förskoleklasskörens uppvisning den 15 december. Barnen kämpar på och sjunger för fulla halsar. På tisdag 10/11 åker vi till Videdalskolan och tränar med de andra förskoleklassbarnen. 

Inom svenska valde vi att arbeta med sammansatta ord både inom Bornholm och ASL. Barnen gjorde en fin bok tillsammans som handlar om sammansatta ord. 



Kan ni gissa veckans bokstav...

Glöm inte att skolan har studiedag tisdagen 24/11. Skolan är stängd med fritids har öppet som vanligt.

De föräldrar som har barn på fritids ska nu ha fått ett mail med en länk till jullovslappen. Via länken lägger ni in när barnen är lediga eller vilka dager dem kommer och deras tider. Har ni inte fått något mail säg till oss.

Trevlig helg!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.