På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 21 november 2014

Vecka 47

Hej!
I tisdags hade vi visionsdag på Lindeborgsskolan. Våra tre visionsord är Engagemang, Inspiration och utmaningar. I förskoleklass pratade vi om ordens betydelse, lekte lekar och gjorde handavtryck. 











De senaste veckorna har klassen pratat en del om trafik och säkra skolvägar. Vi har sjungit sånger och lärt oss ramsor som vi hoppas ska vara en hjälp när vi korsar övergångsställe/gator. Självklart gav vi oss ut på "trafikpromenad" för att prova våra nya kunskaper. Barnen uppmärksammade en hel del trafikskyltar på vår promenad, vi fotograferade skyltarna och kommer arbeta mer med dessa nästa vecka. 






Barnen gjorde egna trafikljus.






Vi har firat tre födelsedagsbarn denna veckan. Stort grattis till Haiqa, Khola och Sumaya som har fyllt 6 år.




Veckan avslutade vi med en Nallefest. Det blev en rolig fest där vi fick träffa många härliga "Nallar". Alla barn fick presentera, rita och skriva om sin nalle.
Vi såg "En liten julsaga" som handlar om en flicka som tappar bort sin nalle. Självklart hann vi även att dansa med alla våra nallar.
Stort tack till alla nallar som ville vara med på denna fest!






Den 10 december kommer klassen att gå luciatåg på ett äldreboende i närheten. Prata gärna där hemma om vad barnen vill vara i luciatåget, lucia, tärna, stjärngosse, tomte eller pepparkaksgubbe.

Undrar ni något så prata med oss, vi finns här för er.
Vi önskar er alla en trevlig helg!
Jenny & Meg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.