På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.onsdag 3 december 2014

December

Var har hösten tagit vägen? Tiden har gått alldeles för fort. Det känns som vi precis börjat terminen men samtidigt har vi hunnit med en hel del. Denna veckan är det hårdträning inför luciatåget, vi sjunger så ofta vi kan. 
Glöm inte att bestämma med ert barn vad de ska vara i luciatåget. 

Vi har tillsammans gjort klassens adventskalender. Varje dag är det en ny lucka som ska öppnas och en ny julgranskula med rätt siffra som ska upp. Vi har stenkoll på hur många dagar som är kvar till jul!

Torsdagen den 4/12 är terminens sista gymnastik tillfälle, inga gymnastikkläder behövs under resten av december månad.

Under december kommer vi ägna mycket tid åt pyssel och att finna julstämning. Vi kommer ha uppehåll med Bornholm och istället ägna oss åt viktigare saker som t ex att skriva brev och önskelistor till tomten. Barnen är duktiga på att skriva så tomten kan förvänta sig fina brev. 


Datum att lägga på minnet
4/12 & 5/12
Barnen kommer besöka vår skolsköterska för hörselundersökning. Inga föräldrar följer med utan det ordnar vi här i skolan. 

9/12
Denna morgon kl.8.20 vill barnen gärna bjuda in er föräldrar som har möjlighet på en morgonfika. Barnen kommer bjuda på luciatåg och luciafika. Vi vill gärna att barnen är här senast kl.8.00 så de hinner byta om till luciatåget.

10/12
Luciatåg kl.10.00 på Fosieborgs äldreboende. 

11/12
Besöka julkrubban i kyrkan kl.8.30.

12/12
Luciatåg för F-5 i Lindeborgsskolans idrottshall kl.8.30,

19/12
Julavslutning i idrottshallen kl.8.30. Mer information kring denna dagen kommer.

7/1
Studiedag både skola och fritids är stängt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.