På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 7 november 2014

Vecka 45

Hej!
Hoppas ni alla hade ett bra höstlov förra veckan. Men visst längtade vi efter varandra och är glada för att vara tillbaka i skolan.

Det tappas tänder till höger och vänster i klassen. Barnen fick hjälpas åt att räkna ihop hur många tänder alla har tappat tillsammans. Vi bestämde oss för att göra ett stapeldiagram över vår "tandlossning" och försöka få ihop 100 tänder. I tisdags hade vi tappat 75 tänder men på fredagen var vi uppe i 77 tänder. 
När vi har tappat 100 tänder så blir det tandfest!




Vi har haft "mattekluring" och barnen skulle i smågrupper hjälpas åt att dela glass. Varje grupp fick vars två paket glass som skulle delas upp till 6 barn. Hur mycket glass fick varje barn?
Barnen tyckte det var roligt och önskar att vi ska göra fler "mattekluringar" i klassen.







Många barn har önskat att få hänga i ringarna och klättra i ribbstolarna i idrottshallen så denna veckan gjorde vi ALLT. Vi plockade fram alla redskap och hade hinderbana.





I klassen har vi pratat om sammansatta ord. Alla barn är mycket duktiga och har gjort en egen bok, "Vår bok med sammansatta ord". Den hänger inne i klassrummet, läs gärna!









Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.