På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 19 september 2014

Vecka 38

Hej alla föräldrar!

Veckan avslutades med ett strålande sommarväder. Hoppas vi får njuta av detta väder hela helgen.

Nu har vi påbörjat vårt arbete med Bornholm. Varje vecka har vi tre tillfällen då vi arbetar med Bornholm och dess språkmodell. Förra veckan mjukstartade vi med rim för att denna veckan gå vidare till "lyssna på ljud" övningar. 

Alfons fortsätter skicka brev och böcker till oss. Denna veckan läste vi Raska på, Alfons Åberg. Alfons frågade barnen i sitt brev om även deras föräldrar får tjata och snabba på dem under morgnarna. De flesta höll med Alfons om att de inte alltid var så snabba eller medgörliga på morgnarna hemma. Det blir ibland tjat eftersom man inte vill gå upp ur sängen, klä på sig eller sluta leka trots att man måste gå. Raska på...

Skapande skolan hade musik med halva klassen i måndags. Barnen verkade mycket nöjda och om två veckor är det dags för andra halvan av klassen.

Nu har vi satt igång på riktigt med idrotten. Barnen var uppspelta över att byta om och ha "riktig gymnastik" som de kallade det. Det blev ett roligt och svettigt träningspass. Ta gärna med handdukar så barnen kan duscha efter gymnastiken. Barnen blir svettiga och det är en bra träning inför skolans idrott.

Höstens föräldramöte blev inställt och vi väljer nu istället att bjuda in er till individuella samtal, "lära känna samtal". Det sitter uppe en lapp med samtalstider i barnens kapprum, sätt upp er på en tid som passar. 

Glöm inte att Lindeborgsskolan har studiedag nu på onsdag den 24/9. Skolan är stängd denna dag men fritids håller öppet för de barn som är anmälda till vår fritidsverksamhet. 




Trevlig helg!

Undrar ni något så fråga, vi finns här för er skull.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.