På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.lördag 22 oktober 2016

Vecka 42

Det har varit en lite annorlunda men kul vecka med både teater och utflykt.

Veckan började med Grej of the day, där vi pratade och undersökte lite närmare den färgglada REGNBÅGEN. Det är spännande hur regnbågen kan få alla sina färger.


Veckans bokstav har varit V och Ä. Vi har fyllt på bokstavsträdet med ord som börjar på V och Ä. Sen fortsatte vi att arbeta i vår Bokstavsbok där vi tränade att forma bokstäverna.

På Bornholm har vi pratat om långa och korta ord. Tex vilket ord är långt och kort av Nyckelpiga och tåg?

På grund av torsdagens utflykt var det bara blåa gruppen som hade idrott och röda som hade ASL. De barn som hade ASL fick välja fritt bland stationerna och själv välja vad de ville skriva om. Fortfarande samma glädje över att skriva på datorn, helt underbart!


I torsdags blev det en härlig tur till skogen och vilket UNDERBART VÄDER vi fick! Solen strålade vackert in genom träden och tom barnen utbrast "ÅHHH så vacker". Vi började med att gå en skogspromenad där vi plockade höstsaker. Många vackra hösttecken hittade vi och några plockade vi med oss tillbaka till skolan.
När man är ute i naturen smakar det extra gott med mat och barnen åt verkligen grillad korv så det stod ut ur öronen på dem.Vi avslutade med att leka på naturlekplatsen.
Det var nöjda men trötta barn som satte sig på bussen och åkte tillbaka till skolan. En del barn passade även på att ta sig en liten sovstund.


Veckan avslutades på bästa tänkbara sätt. Vi fick se teatern Sagorna i skolans infosal. Den bidrog till många skratt och inspiration till att vi alla faktiskt kan skriva en egen saga, bara vi tar hjälp av vår fantasi.Nästa vecka ska vi ha Nalle tema. På onsdag och torsdag är barnen välkomna att ta med sig en nalle hemifrån. Våra ASL texter ska den veckan handla om våra nallar och på torsdagen avslutar vi med en liten nallefest.

Vecka 44 är det höstlov men fritids är öppet som vanligt.
28 och 29 nov har skolan studiedagar. Måndagen 28/11 är fritids öppet men på tisdagen 29/11 är även fritids stängt.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.