På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.fredag 6 mars 2015

Vecka 10

Hej!
Det har varit en bra och rolig vecka i förskoleklass B. Vi längtar alla efter vår men som tur är så ser vi solen lite emellanåt. 

Vi har haft besök i klassen av Elinores pappa Hassan. Barnen passade på att få hjälp i byggandet och konstruerade ett eget Turning Torso. 

Det här med tänder har varit kul så vi fortsätter med tänder som tema ett tag till. Vi har pratat om vad som är bra för våra tänder och vad som inte är bra för våra tänder. Vad gör tänderna glada eller ledsna?
Barnen är super duktiga när vi har Bornholm. Några barn har provat på att skriva korsord. 

Födelsedagsbarnen Khalil och Assil som fyllde 7 år.


En del barn valde att avsluta fredagens skoldag med dans.


Information för er som har barn på fritids som deltar på basketen på tisdagar. Kingfishers kommer inte längre att anordna basket här på fritids, sista gången är tisdag den 10 mars.Vi på fritids kommer som ersättning anordna någon typ av aktivitet i idrottshallen under samma tid. Bollkul som arrangeras av Lindeborgs FF kommer fortsätta som vanligt jämna veckor. 
OBS! BARNEN MÅSTE HA MED SIG SKOR.

Önskar alla en trevlig helg!
Vi ses på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.