På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 30 januari 2015

Vecka 5

Hej!
Då är det redan fredag igen! Veckan bara flyger iväg men vi har hunnit göra en del roliga saker i skolan. 

Vårt arbete med Bornholm går framåt. Vi har denna veckan tränat på begynnelseljuden i olika ord och vi har även hittat nya ord genom att ta bort ett ljud. För att vi ska kunna fortsätta att ha halvklass när vi arbetar med Bornholm har vi nu fått hjälp av Maria som är specialpedagog på Lindeborgsskolan. 

Denna veckan har vi läst en ny bok om Lasse och Maja, Tidningsmysteriet. Tanken är att alla barn under våren ska skriva egna mysterium om Lasse och Maja. En grupp har redan börjat komma igång med sin bok. Vi låter fantasin flöda fritt. 
Parvis har barnen ritat både Lasse och Maja. Vi har nu många fina Lasse/Maja teckningar på väggen. Barnen är jätte duktiga på att samarbeta.













Vi har via en ny lek tränat på att hitta bokstäver på tangentbordet så det går snabbare sen när vi skriver på datorn. Barnen tyckte det var en rolig lek så den kommer vi fortsätta att leka i klassen.





Vi har haft speldag i klassen, provat på nya spel men även haft turnering i välkända spel som fem i rad och Schack.










Fredagen bjöd på snö lagom till vår förmiddagsrast. Alla barn sprang lyckliga ut för att fånga snöflingor, härlig syn. Dessvärre hade snön börjat avta när jag väl hittat kameran. Delar ändå med oss av lite fotografier från rasten.






Vi säger GRATTIS till Tilda som fyller 7 år den 1 februari. 



Vill påminna om att barnen ska ha med sig ombyte och handduk till idrotten onsdag/torsdag.

För de barn som går på fritids och har bollkul så behöver de ha med sig ombyte tisdagar jämna veckor. 

Tack för att vi får arbeta med era härliga barn varje dag! 

Trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.