På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



måndag 11 juni 2018

Vecka 23


Nu går tiden alldeles för fort...

Under veckan har vi fokuserat på att färdigställa allt material som vi arbetat med under året i förskoleklass. Allt från ASL, till skapande.

Nu närmar sig den stora dagen som era barn har sett framemot, nämligen sommarfesten.

imorgon, tisdagen den 12/6 kl.17.30. Vi samlas här hos oss strax innan, för att gemensamt gå till vår informationssal där showen äger rum. Efter barnens uppträde går vi tillbaka till vår avdelning för att titta på vernissagen. När vi känner oss redo att lämna promenerar vi bort till Sofieholmsparken där vi tillsammans avnjuter vår egna medhavda matsäck. Vi hoppas att så många som möjligt kan delta. För att klargöra, så hämtas barnen som vanligt, och kommer sedan tillbaka tillsammans med er strax innan 17.30.
Själva skolavslutningen är på fredag den 15/6. Vi samlas i klassrummen 8.10. Därefter går vi bort till sporthallen och ser Lindeborgsskolans sommaravslutning. Vi går sedan tillbaka till klassrummen och önskar varandra en härlig sommar. Vi slutar ca. 10.00. Efteråt tar fritids hand om de barn som anmält sin närvaro.

Efterhand som era barn går på semester ber vi er att tömma barnens hyllor, samt stövlar. Detta eftersom era barn byter kapprum inför 1:an.


Med vänlig hälsning,

Nathalie, Jenny, Fredrik



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.