På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 1 juni 2018

Vecka 22

Vecka 22


Denna veckan har vi arbetat med bokstäverna Ö och X. Den här gången fick de fundera över vilka bokstäver vi inte jobbat med ännu och gissa vilka de trodde att det var. Efter alla gissningar såg vi sista delen av Livet i bokstavslandet.

Under tisdagen planterade vi solrosfrön och skapade "krukor" till våra blivande solrosor. Vi pratade tillsammans om vad som behövs när man planterar och hur man placerar dom bäst. För att komma ihåg detta fick alla vars ett papper med fyra krukor på. De fick sedan klippa ut bilder och placera rätt bild till rätt kruka och skriva undertill. Intresset för dessa är väldigt stort. Hur känns jorden? jag ska vattna min! osv.

Onsdagen och torsdagen ägnade vi åt att skriva texter om olika insekter. Barnen är uppdelade i olika expertgrupper. Insekterna vi arbetar med är; fjäril, nyckelpiga, bi, myra, mygga och spindeln.





På idrotten har de varit ute och spelat brännboll, som avslutning på passet har de gått bort till rymdlekplatsen.

Fredagen gick helt i skapandets tecken. Alla expertgrupper fick påbörjat sitt skapande av sin insekt.





Vi  vill påminna er om att skolan och fritidshemmet är stängt onsdagen den 6/5.

Vi önskar er en trevlig helg!

Med vänlig hälsning,

Jenny, Nathalie och Fredrik


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.