På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



måndag 13 februari 2017

Lite bilder från de närmsta veckorna...


På matematiken har vi arbetat med mönster.  Barnen har målat mönster på mössor och nystat egna garnbollar som tofs. Barnen blev helt tagna av att nysta garnbollar att de knappt kunde sluta.

PÅ svenskan har vi läst vår egen bok "Bra kompis". Barnen har läst boken själv och för varandra. På ASL lektionen har vi skrivit meningar om hur en bra kompis ska vara. På motorik stationen fick barnen göra egna pärlarmband, vi kallade dem kompisarmband.

I fredags hade vi fredagsmys. Först såg vi filmen "Vara vänner", sen gick vi ut och åkte pulka, Vi fick en härlig stund i snön. Bäst att passa på att njuta av snön för man vet aldrig hur länge det varar.
Veckan avslutades med att barnen fick dra en kompislapp från hjärtburken. Alla fick en kompiskram och ett kompisarmband från en kompis i klassen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.