På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 9 december 2016

Vecka 49

Fredag igen...
Det märks att det närmar sig jullov, både på barn och vuxna. De sista dagarna vi har kvar kommer vi därför ägna oss åt mycket pyssel och fria aktiviteter. 

Varje morgon öppnar vi vår kalender. Det är en snäll-kalender som varje dag ger oss ett uppdrag. Ett uppdrag som handlar om att göra en god gärna varje dag.


Vi har skapat egna nedräknings snögubbar.



Vi är väldigt imponerade av barnens skrivande. De ljudar och skriver som om de aldrig gjort något annat. Roligt att höra att de nu även rättar varandra och sig själva när de skriver.
Denna vecka skrev vi ordlistor av sammansatta ord. Gärna ord som började på Jul...
Jul-afton, Jul-bord, Jul-mat, Jul-tomte.








Vi firade Nobeldagen i onsdags. Barnen fick prova på grupparbete och gå i Alfred Nobels fotspår och komma på en egen uppfinning som hade gjort skillnad i världen.
Det blev allt från mediciner som botar huvudvärk för gott till gaffelmaskin som gör det lättare att äta. Kreativa barn tycker vi om :-). Det blev även dans för det hör ju till Nobelfesten. Först blev barnen förskräckta för att det skulle dansas pardans men efter ett tag så var dansen i fullgång och det gick även bra att dansa pojke-flicka.





På idrotten blev det tuffa tag så svetten lacka. När vi frågade barnen vad som hade varit bäst under veckan så var det många som svarade att idrotten varit bäst!


Vi har idag varit och tittat på Julspel i St Mikaels kyrka.

Glöm inte att kolla in datum i december som finns i inlägget här nedan.

Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.