På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 24 april 2015

Vecka 17

Hej!
Denna veckan har vi njutit av härligt vårväder och passat på att vara ute så mycket som möjligt.

I måndags åkte vi buss till Bellevuegårdens bibliotek. Det blev ett uppskattat besök som avslutades med lunch och lek i parken. 





















Lek och matematikövningar på rymdlekplatsen.









Barnen visar stort intresse för klockan. Vi tränar på hel och halvtimme.






Denna veckan plocka vi fram musiklådan och barnen fick prova att spela olika instrument. Det gällde att koncentrera sig för att hålla samma takt.






Det var så varmt och skönt ute att vi valde att ha utomhus idrott. Vi lekte korvpjätt och spelade brännboll.  












Fredagen var fylld av frilek. Barnen har länge önskat att få en hel dag med frilek och självklart lyssnar vi på barnen och låter dem bestämma ibland. Att vi även la in städning i den fria leken verka barnen inte ha något emot. Vi har lite svårt att hålla ordning i vårt kapprum och vi är många barn som måste samsas om platsen. Kolla gärna igenom lådorna och ta hem vinterkläder för vi hoppas inte behöva dem längre. 

Vi har firat Elvira som fyller 7 år den 26 april.

Barnen har fått med sig en sommarlovslapp hem där ni ska fylla i deras tider för sommaren. Vi vill ha lappen åter senast onsdagen den 4 maj. 

Trevlig helg!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.