På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.måndag 13 april 2015

Tiden springer iväg...

De sista veckorna har bara rusat fram och tyvärr har vi varit dåliga på att uppdatera bloggen. Vi hoppas alla hade ett skönt påsklov och åt många ägg (framförallt chokladägg).

Barnen har ritat, läst och berättat om sitt påsklov.

Någon gång i veckan har vi massage där barnen sätter ihop ett program och sen masserar varandra. Det är populärt bland barnen och de får träna på att vara lyhörda och känna av så man inte trycker till för hårt på varandra.

I Bornholm har vi jobbat vidare med att lokalisera ljuden i olika ord. Nu är det inte bara första och sista ljudet utan alla ljuden i ordet. Barnen är jätte duktiga och vill ha utmaningar så det ska dem få!Vi försöker utmana dem i att skriva okända ord själv med hjälp av fonemen (ljudning).

På idrotten har barnen spelat fotboll men inte vanlig fotboll utan här skulle de spela som krabbor. Barnen tyckte det var roligt men jobbigt.

Vi har firat Jacob som fyllde 7 år annandag påsk.Här kommer lite bilder från de senaste veckorna.

Spelade spel där vi tränade alfabetet och läsning.

 Vi tränade klockslag på våra egentillverkade klockor.
 Parvis delade vi upp talet 10. På hur många olika sätt kan man dela upp talet 10? Påskpyssel


Måndagen den 20 april ska vi åka till Bellevuegårdens bibliotek. Detta innebär en liten förändring i tider då barnen MÅSTE vara på skolan senast kl.8.45. Vi beräknar vara tillbaka på skolan så vi kan sluta i vanlig tid kl.13. 

Har ni några funderingar så prata med oss vi finns här för er skull.
Önskar er en skön vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.