På denna sida kan ni läsa om vår verksamhet. Här läggs ut löpande information och bilder på verksamheten. Detta är en informativ sida där man inte kan göra några kommentarer. Undrar ni något så mejla oss gärna.



fredag 6 februari 2015

Vecka 6

Hej!
Denna veckan har vi fått känna på riktigt vinterväder med mycket snölek på rasterna. Vi har också haft två härlig dagar med pulkaåkning på rymdlekplatsen.












Nu har det hänt!! Klassen har lyckats komma upp i 100 tappade tänder. Barnen har kommit med många förslag på aktiviteter till vår tandfest så vi får se om vi kan tillgodose alla önskemål. Tandfesten väntar vi med till efter sportlovet, alltså i vecka 9. Vi tänkte passa på att ha en "tandvecka" där våra tänder blir tema för veckans verksamhet och avslutats med en stor TANDFEST.

Trots kyla och snö har barnen väldigt svårt att ta på sig ordentligt och springer gärna ut på rast utan både byxor, vantar och mössor. Vi försöker vara kontrollanter så gott det går och påminner barnen alltid innan rast att de ska ta på sig ordentligt. Ni får gärna där hemma också påminna barnen om vad ni vill att de ska ha på sig på rasterna.

Hoppas ni alla har sett lappen i kapprummet! Denna helgen 7-8 februari är det stora avlusningshelgen. Snälla hjälp till att kolla era barns hår så vi slipper de små lössen. 

På Bornholmen har vi fortsatt att hitta nya ord genom att lägga till eller ta ifrån begynnelseljud. Träna gärna där hemma tillsammans, arm-varm, klok-lok, skatt-katt osv...

Vi har sjungit tillsammans, barnen introducerade mig för lite nya moderna låtar. Sen introducerade jag barnen för lite härliga 80-tals klassiker till vår fredagsdans.




Många barn tycker det är roligt med spel, speciellt Tre i rad och Schack. Vi arrangerade en liten turnering i veckan där de barn som ville fick anmäla sig. Det blev en liten träning i att både vara en bra förlorare och en bra vinnare. 







Den 4 februari var det Adams tur att fylla 7 år. Grattis Adam!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.